|
|
|
|
|
|
|
|
HACCP Check |
|
|
Worden er in uw organisatie voedingsmiddelen verstrekt aan, gasten, medewerkers of cliënten? Laat dan minimaal eenmaal per jaar een Haccp-audit uitvoeren door Facility-Check. Deze Haccp-audits worden uitgevoerd volgens de gehanteerde hygiënecode of het Haccp-systeem van de organisatie. Facility-Check staat garant voor een zorgvuldige audit, overzichtelijke rapportage en advies met betrekking tot de geconstateerde verbeterpunten.
Rapportage & online actieplan
De resultaten van de Haccp-audit worden ingevoerd in het Haccp-Check programma. Dit programma genereert de onderstaande output:
Overzichtelijk auditrapport per afdeling
Totaalrapportage van alle bezochte afdelingen
Online actieplannen per audit voor het afhandelen van geconstateerde verbeterpunten
Door deze online actieplannen is het mogelijk de voortgang van verbeterpunten vast te leggen, te monitoren en gereed te melden. Op deze wijze heeft de organisatie zicht op de verbeteracties en worden deze aantoonbaar geregistreerd. Een belangrijke fase in de kwaliteitscirkel, die hiermee uitgevoerd wordt.
Haccp keurmerk
Organisaties kunnen in aanmerking komen voor het Facility-Check keurmerk. Dit keurmerk krijgt uw organisatie uitgereikt, indien een speciaal traject wordt gevolgd. Bestaande uit:
Uitvoeren van een nulmeting
Haccp training van de medewerkers
Begeleidingstraject
Keurmerk audit
Het Facility-Check keurmerk kan behaald worden door zorginstellingen, ziekenhuizen, catering, restaurants, sportkantines en horeca.
Meer weten over het Facility-Check keurmerk?
Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.
|
|
|
|
|
|
|